Et VVS-firma, der går op i løsningerne

Hos VVS Solution leverer vi kun løsninger, som er i den højeste kvalitet. For os er et godt håndværk lig med tryghed, professionalitet og løsninger, der holder i mange år. Og vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Derfor har vi i dag et team af kompetente, veluddannede håndværkere, som er klar til at gøre det, de er bedst til inden for VVS-arbejde.

Vi er et godkendt og certificeret VVS-firma, som sætter en ære og stolthed i at være med til at uddanne fremtidige VVS’ere. Vi går op i vores team og tror på, at man skal have en god arbejdsplads for at levere gode resultater.

Vores kerneværdier er punktlighed, miljøbevidste materialevalg og professionelle VVS-løsninger. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser – og så er vi altid klar på en snak fyldt med vejledning, gode idéer og et godt tilbud.

Mission og vision

Hos VVS Solution tror vi på, at man ikke kan have en mission uden en vision. Derfor er vores vision altid at give vores kunder en følelse af, at vi arbejder mod en fælles front. Vi vil altid levere et tilfredsstillende resultat. Vi følger med tiden og branchens udvikling og stræber konstant efter at fremstå som en enhed trods forskellige kompetencer og færdigheder.

Derudover er det vigtigt for os at passe på vores verden og mindske CO2-udledningen. Af den grund vælger vi vores samarbejdspartnere omhyggeligt ud fra deres grønne profil. Vores mission er hele tiden at udvikle os – og på den måde udvise et miljøvenligt hensyn.

Vores team

Jacob Juul Jakobsen

Tonny L. Andersen

Få et tilbud

Kontakt os, hvis du har særlige ønsker eller behov, så løser vi hos VVS Solution opgaven for dig. Du kan kontakte os for mere information og et 100 % uforpligtende tilbud.