VVS

Vi udføre

VVS arbejde

VVS Solution udfører alle former for VVS-arbejde og ejendomsservice for både private og erhverv i Stor København

Vores VVS-installatør sørger for en effektiv udførelse af VVS-arbejdet uden at gå på kompromis med kvaliteten, som skal sikre, at løsningen holder i mange år.​

VVS-installatør med stor erfaring

Som alsidigt VVS-firma med aut. VVS-installatør, udfører vi mange forskellige opgaver, og vi har blandt andet stor erfaring med installation af fjernvarme.

Installering af fjernvarme er både nemt og billigt. Prisen for installering af fjernvarme afhænger af boligens størrelse. Ring til vores VVS-Installatør og få et tilbud på fjernvarme. Vi udfører også ejendomsservice i København, se næste afsnit. Med fjernvarme behøver du ikke længere at tænke på skorstensfejere eller udskiftning af olie. Fjernvarme kræver ikke meget vedligeholdelse.

​Fjernvarme er en billig og miljørigtig energiforsyning, som er i stor vækst, og derfor kan du spare mange penge hvert år med en installation af fjernvarme. Blot en installation af en aut. VVS-installatør.

Vi tilbyder Ejendomsservice i STORKøbenhavn

Udover fjernvarme og traditionelt VVS-arbejde tilbyder vi også ejendomsservice til både erhverv, boligforeninger, andelsforeninger m.v. Vores aut. VVS-installatør er altid klar til at hjælpe dig.

Vores brede vifte af kompetencer betyder, at vi kan tilbyde en professionel og komplet ejendomsservice af alle VVS-installationer, og vi rykker hurtigt ud, når der er akut brug for os. Meget VVS-arbejde skal udføres af en autoriseret VVS-installatør, også for din egen sikkerheds skyld. Da vi er autoriseret vvs-installatører, er du garanteret professionel ejendomsservice.

Hvad enten det gælder om renovering af badeværelset eller køkkenet, om det er tagarbejde og blikarbejde. Så står VVS Solution altid klar til at hjælpe.

Udfyld vores kontaktformular online og få et 100% uforpligtende tilbud.

Kontakt vores VVS-installatør​ i STORKøbenhavn

Vi er erfarne fagfolk og vi kan udføre alt VVS-arbejde lige fra det simple, til det mest avanceret. Vi kommer altid til aftalte tid, udfører et godt stykke arbejde - og til aftalte pris. Vi tilbyder fjernvarme og ejendomsservice i hele København-området, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på telefon +45 72 100 190 eller skriv til os, for at høre nærmere om vores VVS-arbejde eller få et uforpligtende tilbud af vores VVS-installatør - til ejendomsservice eller andre opgaver.

Kontakt information

 • VVS Solution Aps

  Valby Torvegade 17
  2500 Valby

  CVR-nr.: 31267145

  Email: Kontakt@vvs-solution.dk

Fang os på

vagt & Kundeservice:

 

72 100 190

 

 •   

 •   streamer

 • vi stotter

© 2018 VVS Solutions A/S. All Rights Reserved. Designed By stu/ART Grafik & webdesign login icon png 20